κάρτες λένορμαν ερμηνεία πρόβλεψη

ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ

Αν πρόκειται να τα διαβάσετε για κάποιον άλλο, ανακατέψτε την τράπουλα προσεκτικά πριν επιτρέψετε στον ενδιαφερόμενο να την πιάσει. Αυτό βοηθά να απαλλαγούν τα χαρτιά από κάθε περασμένη επιρροή και να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για το διάβασμα. Δίνετε στον ενδιαφερόµενο την τράπουλα για να ανακατέψει τα χαρτιά, και έπειτα να αφήσει την τράπουλα µπροστά του και να κόψει µε το αριστερό χέρι 2 φορές προς την κατεύθυνση της καρδιάς (να χωρίσει δηλαδή την τράπουλα σε τρία µέρη).Οι τρεις στοίβες που έχουν σχηματιστεί μαζεύονται η μια πάνω στην άλλη ώστε να σχηματιστεί τελικά μια στη μέση του τραπεζιού. Μετά ο χαρτομάντης τα καταστρώνει και τα ερμηνεύει.

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Γυρίζουµε τα τρία πακέτα ώστε να ανοίξει το κάτω χαρτί κάθε πακέτου. Αυτά τα τρία χαρτιά είναι τα Κλειδιά, µας δίνουν δηλαδή µια πρώτη εικόνα προτού ρίξουµε τα χαρτιά. Εδώ πρέπει να σηµειώσουµε ότι στην ανάγνωση της Τσιγγάνικης Λένορµαν τράπουλας, δεν παίζει ρόλο αν τα χαρτιά ανοίξουν αντεστραµµένα. Αξιολογούµε τα Κλειδιά µε βάση τη σηµασία τους (βλ.Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ). Αυτό θα µας δώσει µια πρώτη γενική εικόνα για το ερώτηµα που µας απασχολεί.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΗΣ

Στη συνέχεια, ενώνουµε ξανά τα 3 πακέτα, και ρίχνουµε και τα 36 χαρτιά, το ένα µετά το άλλο, σε 5 σειρές: οι πρώτες 4 θα έχουν 8 χαρτιά, και η 5η θα έχει 4 χαρτιά.

Τώρα αρχίζει η ερµηνεία της διάταξης των χαρτιών. Το επίκεντρο της ερµηνείας είναι είτε το χαρτί 28 (ΑΝΤΡΑΣ) είτε το χαρτί 29 (ΓΥΝΑΙΚΑ), ανάλογα µε το αν ο ενδιαφερόµενος είναι άντρας ή γυναίκα. Δηλαδή, αν π.χ. ο ενδιαφερόµενος είναι γυναίκα, θα µας απασχολήσουν τα χαρτιά που βρίσκονται γύρω από το χαρτί 29, ενώ αν ο ενδιαφερόµενος είναι άντρας, θα µας απασχολήσουν τα χαρτιά που βρίσκονται γύρω από το χαρτί 28, πάντα ανάλογα µε τη µέθοδο ανάγνωσης που θα επιλέξουµε. Σαν μέθοδοι κατάστρωσης προτείνονται ο τσιγγάνικος σταυρός, οι διαγώνιοι, και το τετράγωνο. Αριστερά μπορείτε να βρείτε ακριβείς πληροφορίες για αυτές τις μεθόδους ανάγνωσης.

Η όλη ερµηνεία, όπως είπαµε, περιστρέφεται γύρω από το χαρτί του ενδιαφερόµενου, και αυτό που πρέπει να προσέξουµε είναι η θέση των υπόλοιπων χαρτιών σε σχέση µ' αυτό:

Ό,τι βρίσκεται δεξιά από το χαρτί του ενδιαφερόµενου, αφορά το παρελθόν.

Ό,τι βρίσκεται αριστερά, αφορά το µέλλον.

Ό,τι βρίσκεται πάνω, µας δίνει πληροφορίες για κάτι που συµβαίνει τώρα, είτε για κάτι που πρόκειται να συµβεί άµεσα.

Ό,τι βρίσκεται κάτω από το χαρτί του ενδιαφερόµενου, αφορά τα απωθηµένα, δηλαδή αυτά µε τα οποία προτιµά κανείς να µην ασχοληθεί.

-------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 

Ακολουθώντας ως μέθοδο κατάστρωσης το "ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ", ερµηνεύουµε τα 8 χαρτιά που περιβάλλουν άµεσα το χαρτί του ενδιαφερόµενου. 

ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Είναι ο παραδοσιακός τσιγγάνικος τρόπος ανάγνωσης των χαρτιών. Ακολουθώντας ως μέθοδο κατάστρωσης τον "ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ", ερµηνεύουµε όσα χαρτιά βρίσκονται στον ίδιο οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα µε το χαρτί του ενδιαφερόµενου. 

ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ

Ακολουθώντας την μέθοδο κατάστρωσης "ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ", βλέπουµε τα χαρτιά που βρίσκονται πάνω στις νοητές γραµµές που ξεκινούν διαγωνίως από τις 4 γωνίες του χαρτιού του ενδιαφερόµενου. Αυτή η µέθοδος ανάγνωσης προσφέρεται για ανάλυση της τωρινής κατάστασης, καθώς τα χαρτιά που αναφέρονται στο παρελθόν και στο µέλλον (δεξιά και αριστερά από το χαρτί του ενδιαφερόµενου) λαµβάνονται σχετικά λιγότερο υπόψη. 


Αν θέλετε τη δική σας προσωπική πρόβλεψη με τις κάρτες Λενορμάν, τότε όπου κι αν είστε στην Ελλάδα καλέστε μας στο τηλέφωνο 9011 404 524 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι εμείς θα ρίξουμε τις κάρτες για να βρούμε παρέα τις απαντήσεις, τις λύσεις ή τις αποκαλύψεις που ζητάτε. 

Προβλέψεις Ταρώ

Προβλέψεις Ταρώ

Με το πρώτο τηλεφώνημα στο 8758768334 θα βρεις τις λύσεις στο πρόβλημα σου. Εγγυημένα. Οι Κάρτες μιλάνε για όλα με έγκυρες άμεσες Αναλύσεις και Προβλέψεις με απόλυτη επιτυχία.

Το συγκεκριμένο κέντρο ταρωμαντείας πάντα πρωτοπόρο επιλέγει να επικοινωνεί με το κοινό μέσα από την γραμμή με τη φθηνότερη χρέωση στην αγορά. Με μόνο 0,75€/λεπτό μπορείς να καλέσεις και να πάρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς εύκολα – γρήγορα – απλά.

Μάθε όλη την αλήθεια με τη βοήθεια της μαγικής τράπουλας ΤΑΡΩ. 

Αστρολόγος Αδαμαντία Μελλοντολόγοι

Αστρολόγος Αδαμαντία και Συνεργάτες

Νέο ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο της μελλοντολογίας έχει ξεπροβάλει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η ανοδική της πορεία είναι αδιαμφισβήτητη και η Αστρολόγος - Μέντιουμ Αδαμαντία έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο να αποκτήσει φανατικούς φίλους που την ακολουθούν και την συμβουλεύονται σε καθημερινή βάση.

Κάλεσε την Αστρολόγο, Μέντιουμ και ειδική στις προβλέψεις με την τράπουλα Ταρώ, Αδαμαντία και τους Επιλεγμένους Συνεργάτες της στο τηλέφωνο 8758768582 καθημερινά οποιαδήποτε στιγμή. 

Μέντιουμ Προβλέψεις Αλέξανδρος

Μέντιουμ Αλέξανδρος

Οι αστρολογικές υπηρεσίες του Αλέξανδρου με εξειδίκευση στη Σφίγγα και την Κρυσταλλομαντεία είναι οι πιο περιζήτητες του είδους στην Ελλάδα καθώς λιγότερα από 5 άτομα στη χώρα γνωρίζουν τις συγκεκριμένες μεθόδους προβλέψεων στη χώρα. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας του μπορεί μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να βρει πράγματα για τη ζωή σας που δεν θα μαθαίνατε ποτέ. Εμπιστευτείτε τον και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Μιλήστε άμεσα με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του (χρέωση 0,79€/λεπτό). Ο Αλέξανδρος είναι πρώην συνεργάτης και εγκάρδιος φίλος. 100% αξιόπιστος επαγγελματίας και ο καλύτερος στον τομέα του σε όλη την Ελλάδα.

Ταρώ
Χρέωση

Σταθερό 1,82/1' (Με ΦΠΑ και τέλος Σταθ. Τηλεφωνίας) Κινητό 1,99/1' (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νiας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμoυ προ Φ.Π.Α.