Προβλέψεις Λενορμαν

Τα χαρτιά που προορίζονται για την μαντική πρέπει να φυλάσσονται αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και να μην χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους, επειδή, όπως και καθετί άλλο, συλλαμβάνουν επιρροές και ποτίζονται με ορισμένες αόρατες αλλά χειροπιαστές ιδιότητες, ανάλογα με την χρήση τους. Πριν ξεκινήσουμε να διαβάζουμε τα χαρτιά για τους άλλους καλό θα ήταν να εξασκηθούμε στο ανακάτεμα και το ρίξιμό τους και να έχουμε τον κατάλογο των εννοιών τους κοντά μας. Δοκιμάστε να τα ρίξετε για εξάσκηση μερικές φορές έχοντας μια συγκεκριμένη ερώτηση στο νου σας και δείτε αν μπορείτε να βρείτε την λύση μελετώντας τα χαρτιά που είναι στρωμένα μπροστά σας.

Η τέχνη της ανάγνωσης των χαρτιών σηµαίνει:

α. να ερµηνεύουµε σωστά τη βασική σηµασία κάθε χαρτιού, και
β. να αντιλαµβανόµαστε πώς επηρεάζουν τα διπλανά χαρτιά τη βασική σηµασία.

Πρέπει λοιπόν, εκτός από την πρωταρχική ανάγνωση κάθε χαρτιού, να λαµβάνουµε σοβαρά υπόψη και τη σύνδεση µε τα υπόλοιπα χαρτιά. Ο συνδυασµός αυτών των δύο µας δίνει τη συνολική εικόνα, και ως εκ τούτου την απάντηση στο ερώτηµά µας. Ωστόσο, καλό είναι να µην µένετε στην προφανή πρώτη ανάγνωση. Προσπαθήστε να χρησιµοποιήσετε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας για να αποκωδικοποιήσετε τη σχέση ανάµεσα σ' αυτό που σας λένε τα χαρτιά και στη δική σας ζωή τη συγκεκριµένη στιγµή. 


Αν θέλετε τη δική σας προσωπική πρόβλεψη με τις κάρτες Λενορμάν, τότε όπου κι αν είστε στην Ελλάδα καλέστε μας στο τηλέφωνο 9011 404 524 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι εμείς θα ρίξουμε τις κάρτες για να βρούμε παρέα τις απαντήσεις, τις λύσεις ή τις αποκαλύψεις που ζητάτε. 

Προβλέψεις Ταρώ

Προβλέψεις Ταρώ

Με το πρώτο τηλεφώνημα στο 8758768334 θα βρεις τις λύσεις στο πρόβλημα σου. Εγγυημένα. Οι Κάρτες μιλάνε για όλα με έγκυρες άμεσες Αναλύσεις και Προβλέψεις με απόλυτη επιτυχία.

Το συγκεκριμένο κέντρο ταρωμαντείας πάντα πρωτοπόρο επιλέγει να επικοινωνεί με το κοινό μέσα από την γραμμή με τη φθηνότερη χρέωση στην αγορά. Με μόνο 0,75€/λεπτό μπορείς να καλέσεις και να πάρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς εύκολα – γρήγορα – απλά.

Μάθε όλη την αλήθεια με τη βοήθεια της μαγικής τράπουλας ΤΑΡΩ. 

Αστρολόγος Αδαμαντία Μελλοντολόγοι

Αστρολόγος Αδαμαντία και Συνεργάτες

Νέο ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο της μελλοντολογίας έχει ξεπροβάλει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η ανοδική της πορεία είναι αδιαμφισβήτητη και η Αστρολόγος - Μέντιουμ Αδαμαντία έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο να αποκτήσει φανατικούς φίλους που την ακολουθούν και την συμβουλεύονται σε καθημερινή βάση.

Κάλεσε την Αστρολόγο, Μέντιουμ και ειδική στις προβλέψεις με την τράπουλα Ταρώ, Αδαμαντία και τους Επιλεγμένους Συνεργάτες της στο τηλέφωνο 8758768582 καθημερινά οποιαδήποτε στιγμή. 

Μέντιουμ Προβλέψεις Αλέξανδρος

Μέντιουμ Αλέξανδρος

Οι αστρολογικές υπηρεσίες του Αλέξανδρου με εξειδίκευση στη Σφίγγα και την Κρυσταλλομαντεία είναι οι πιο περιζήτητες του είδους στην Ελλάδα καθώς λιγότερα από 5 άτομα στη χώρα γνωρίζουν τις συγκεκριμένες μεθόδους προβλέψεων στη χώρα. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας του μπορεί μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να βρει πράγματα για τη ζωή σας που δεν θα μαθαίνατε ποτέ. Εμπιστευτείτε τον και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Μιλήστε άμεσα με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του (χρέωση 0,79€/λεπτό). Ο Αλέξανδρος είναι πρώην συνεργάτης και εγκάρδιος φίλος. 100% αξιόπιστος επαγγελματίας και ο καλύτερος στον τομέα του σε όλη την Ελλάδα.

Ταρώ
Χρέωση

Σταθερό 1,82/1' (Με ΦΠΑ και τέλος Σταθ. Τηλεφωνίας) Κινητό 1,99/1' (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νiας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμoυ προ Φ.Π.Α.